top of page
< Back

NHG Management

Norlandia Hotel Group AS er et hotelldriftkonsern. Vår kjernevirksomhet er oppfølging av hotelldrift og utvikling / prosjektering av nye hoteller.

Gjennom spesialkunnskap, erfaring og kompetanse, samt strategiske samarbeid med anerkjente merkenavn, skal vi skape unike merverdier for våre hoteller og samarbeidspartnere.

Med hoteller i Norge og Sverige, drevet av høyt motiverte og dyktige ledere, er vi i dag en betydelig aktør i det nordiske hotelldriftssegmentet, en posisjon vi suksessivt ønsker å styrke. Vi ser på oss selv som et selskap der ekte engasjement, personlig omtanke og iver etter kunnskap, gjennomsyrer hverdagen til alle våre medarbeidere i hele organisasjonen.

Norlandia har vært medlem i GRESS GRUPPEN AS siden 2001 og gjør mer enn 90 % av sine totale innkjøp gjennom e-handelsløsningen GRESSNET. Vi administrerer innkjøp gjennom GRESS-samarbeidet på vegne av 16 hoteller i Norge.

Vi mener GRESS GRUPPEN AS er Norges fremste innkjøpssystem og et opplagt valg for oss i streben etter å være en konkurransekraftig aktør.

For mer informasjon, besøk deres hjemmeside her.

bottom of page