top of page
< Back

Hurtigruten AS

Hurtigruten AS er en av Norges største reiselivsbedrifter – og verdens største og ledende aktør innen ekspedisjonsreiser.

Selskapet har en årlig omsetning på NOK 4 milliarder, 2600 ansatte, 200 lærlinger, og opererer til sammen 14 spesialbygde ekspedisjonsskip i norske og internasjonale farvann.

Den mest kjente virksomheten i konsernet er den legendariske ruten langs norskekysten som har gitt selskapet navnet. 11 skip går i kontinuerlig rute, med daglige avganger mellom Bergen og Kirkenes. I alt anløpes 34 havner på strekningen.

Selskapet opererer i tillegg en rekke ekspedisjonsskip i blant annet Antarktis, Sør-Amerika, Karibien, Amazonas, Canada, Grønland, Island og Svalbard. I 2018 og 2019 lanserer Hurtigruten verdens to mest avanserte ekspedisjonsskip, MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen.

Hurtigruten AS har vært medlem i GRESS GRUPPEN AS siden 1. januar 2007. Avtalen med GRESS GRUPPEN AS gjelder Hurtigruten AS.

“Vi har stor fokus på å hente ut betydelige effekter fra innkjøpsområdet. Samarbeidet med GRESS gir oss tilgang til avtaler med GRESS samt tilgang til samarbeid med GRESS GRUPPEN ASs administrasjon og medlemsbedrifter. Til sammen oppnår vi besparelser og mer optimale innkjøpsrutiner.”

For mer informasjon, besøk deres hjemmeside her.

bottom of page